top of page
ISKU

Nojatuolin korkea selkänoja takaa lempeän ja ryhdikkään istumakokemuksen jokaisella kerralla. Sen laadukkaat materiaalit tarjoavat hyvän istuttavuuden pitkällä käyttöiällä.


Gent nojatuoli on

  • Tyylikäs ja siro klassikko jokaiseen kotiin

  • Korkeaselkäisyydellään ihastuttava, tukeva ja ergonominen valinta

  • Laadukas valinta monenlaisen sohvan kaveriksi

  • Tukevien istuintyynyjen lisäksi varustettu pehmeällä niskatyynyllä

  • Tilattavissa usealla hurmaavalla kangas- ja nahkavaihtoehdolla tarpeisiisi räätälöitynä


Nojatuolin tukevat rakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Laadukkaalla huonekalualan ammattilaisten valmistamalla massiivipuurungolla on 20 vuoden takuu. Selän rakenne suunnitellaan aina mukavuutta ja ergonomiaa unohtamatta. Toimii parhaiten yhdistettynä samaa sarjaa olevan Gent-rahin kanssa, tai monenlaisten sohvien kanssa yhdistettynä.


Gent

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Gent

mekanismituoli

Gent

rahi

Gent

tuoli

Jos etsit mukavaa, ergonomista ja pehmeää etätyöpistettä itsellesi, Gent-nojatuoli on oiva valinta lisäämään arkeesi luksusta. 


Mainio lisä vaikka juuri kotitoimiston sisustukseen, tai olohuoneeseen sohvan kanssa yhdistettäväksi, osaksi isompaa kokonaisuutta. Korkeiden jalkojensa ansiosta se on helposti liikuteltavissa, mikä helpottaa sen alta siivoamista, ja siirtämistä huoneesta toiseen.


Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page