top of page
ISKU

Korkeakimmoinen vaahtomuovi tuo sohvaan ryhdikkään ilmeen, mutta ei jätä kylmäksi istuinpehmeydellään. Tämä sohva on vastustamattoman mukava.


  • Valittavissa oman maun mukaan joko kapeat tai leveät käsinojat

  • Laaja muunneltavuus takaa hyvän kokonaisuuden jokaiseen kotiin

  • Sohva saatavilla kahden tai kolmen istuttavana sekä erilaisilla kulmilla

  • Moduuliosilla personoit sohvasi omiin tarpeisiisi sopivaksi


Viimeistele sohvasi ilme useista kangas- tai nahkaverhoiluvaihtoehdoista. Kapeiden ja korkeiden jalkojen ansiosta sohva ei isonakaan kokonaisuutena näytä raskaalta. 

Joy

2,5-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Joy

2,5-istuttava sohva

Joy

3-istuttava sohva

Joy

modulisohva

Joy

rahi

Joy

tuoli

Nyt on sohvalla sekä näköä että kokoa! Nimensä mukaisesti Joy tarjoaa iloa ja istuinmukavuutta vuosikymmeniksi eteenpäin. 


Upeat verhoiluvaihtoehdot sekä pyöreä muotokieli tekevät sohvasta ylellisen ja kutsuvan. Käperry sohvan tai nojatuolin kulmaan, kääriydy vilttiin ja upota itsesi lempikirjasi sivuille seikkailuihin mukaan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 2.5-istuttavat sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page