top of page
ISKU

Öljytty massiivitammipöytä on perinteitä kunnioittava, luonnonläheinen kaluste, kun taas valkoiseksi maalattu koivu puunvärisellä kansilevyllä tuo ruokailutilaan hieman kevyempää tunnelmaa. Yhdistä pöydän äärelle saman Kartano-sarjan ruokailutuolit, ja täydellinen kokonaisuus on valmis.


  • Ajaton ja selkeälinjainen ruokapöytä

  • Kolme kokovaihtoehtoa

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Useita kauniita sävyvaihtoehtoja


Laadukas, käsin valmistettu ja kestävä ruokapöytä kestää mukana hetkistä muistoihin asti, ja siksi se onkin ajaton hankinta. Kartano-ruokapöytä, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Kartano

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Kartano

ruokapöytä

Kartano

ruokatuoli

Kartano-ruokapöydän äärellä viihtyy varmasti pelaillen ja seurustellen läheisten kanssa. Voit itse vaikuttaa pöydän sävyihin valitsemalla mieleisesi useista kauniista vaihtoehdoista.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page