top of page
ISKU

Kartano-ruokatuolien kaveriksi voit hankkia saman sarjan kuuden hengen ruokapöydän. Tuoli on myös räätälöitävissä, sillä voit valita itse sekä rungon että istuimen värin ja materiaalin.


  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Toimitetaan valmiiksi koottuna

  • Tilaa myös saman sarjan tyylikäs ruokapöytä

  • Sopii hyvin myös yrityskäyttöön


Kartano-sarjan ruokatuolit ovat kauniita, kestäviä ja laadukkaita kalusteita, jotka sopivat kauniisti saman sarjan ruokapöydän äärelle sekä moneen muuhun käyttötarkoitukseen. 

Kartano

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Kartano

ruokapöytä

Kartano

ruokatuoli

Kartano-malliston ruokatuoli on klassinen, ajaton ja monikäyttöinen kaluste.


Tuoli valmistetaan käsityönä massiivipuusta ja se toimitetaan sinulle valmiiksi ammattimiehen kokoamana. Huolella valmistetussa tuolissa liitokset kestävät hyvin, joten saat siitä pitkäikäisen kumppanin kotisi ruokailutilaan tai muihin huoneisiin.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page