top of page
ISKU

Loft istuu kauniisti jokaisen kodin olohuoneeseen ja hellii erinomaisesti tarkankin sisustajan silmää. Istuinsyvyydeltään Loft on tavanomaista hieman syvempi, joka takaa erittäin hyvän tuen jalkojen takaosalle.


  • Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat rungon ryhdikkyyden säilymisen

  • Istuin- ja selkänojatyynyt on irrotettavissa ja pestävissä

  • Korkeat jalat tekevät sohvan ilmeestä keveän ja helpottavat siivousta

  • 2-3 hengen sohvan lisäksi valittavissa moduuliosat, joiden avulla rakennat juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden


Sohvalla on helppo rentoutua kiireisen arjen keskellä käpertyen upottavan pehmeisiin sohvatyynyihin. Valittavana on useita kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehtoja. Myös jalkoihin saatavilla eri vaihtoehtoja.

Loft

avokulma
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Loft

3-istuttava sohva

Loft

avokulma

Loft

lepotuoli

Loft

modulisohva

Suoralinjainen Loft on yksinkertaisen näyttävä tarjoillen samalla erinomaisen istuinmukavuuden ja rentouttavan hetken arkeesi. Sohvassa on panostettu keveyteen ja linjakkuuteen ja sillä on erinomaiset mittasuhteet.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Avokulmat
bottom of page