top of page
ISKU

Valintasi mukaan pöydässä on joko tammiviilutettu tai valkoiseksi maalattu MDF-kansi. Viilutetun kannen voit valita useammasta sävystä.


  • Siro pyöreä ruokapöytä

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Katso myös Lydia-sarjan ruokatuolit


Täysipuinen ruokapöytä kestää aikaa ja sisustuksen vaihtelua. Sen äärelle sopivat hienosti monenlaiset ruokatuolit, mutta monelle varma valinta on klassinen pinnatuoli. Pyöreä siro ruokapöytä sopii hienosti pieneen keittiöön tai ruokailutilaan, ja silti sen äärelle mahtuu kokonainen perhe.

Lydia

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Lydia

keinutuoli

Lydia

ruokapöytä

Lydia

ruokatuoli

Pyöreä Lydia-ruokapöytä on kestävä, käsityönä valmistettu kaunis koivukaluste. Pöytä on halkaisijaltaan metrin mittainen, joten sen äärelle mahtuu mainiosti neljä ruokailijaa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page