top of page
ISKU

Siro ja laadukas Lydia-ruokatuoli on valmistettu koivusta, ja saat sen kotiisi helposti valmiiksi koottuna.


  • Klassinen pinnatuoli

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna

  • Katso myös Lydia-sarjan ruokapöytä


Pinnatuoli on ilahduttavan monikäyttöinen kaluste, sillä sen voi yhdistää monenlaiseen sisustukseen ja sille on käyttöä myös varaistuimena tai näyttävänä kukkapöytänä. Täysipuinen pinnatuoli kootaan valmiiksi tehtaalla, joten sen liitokset kestävät erinomaisesti kovaakin kulutusta.


Lydia

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Lydia

keinutuoli

Lydia

ruokapöytä

Lydia

ruokatuoli

Lydia on tyylikäs ja klassinen pinnatuoli, jonka voi yhdistää helposti monenlaiseen sisustukseen. Tuoli palvelee istujaansa saman sarjan ruokapöydän äärellä, mutta se on myös oivallinen yksityiskohta muiden huoneiden sisustuksessa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page