top of page
ISKU

Tukeva, täysipuusta valmistettu runko kestää käyttöä, ja sille annetaankin 20 vuoden runkotakuu. Sohvan verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista, joista varmasti löytyy juuri sinun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.

Harmittavatko sikin sokin seilaavat selkätyynyt? Ei hätää, Multicossa selkänojatyynyt pysyvät aina ryhdikkäinä ja paikoillaan, tyynyt ovat vetoketjulla kiinni sohvan selkänojassa.


  • Laadukas ja mukavan napakka sohva

  • Moduulisohva, josta voit räätälöidä kotiisi sopivan kokonaisuuden

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Egonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Selkänojatyynyissä kätevä vetoketjukiinnitys

  • Lisähintaan saatavissa Superior-istuintyynyt 10 vuoden takuulla


Multico on monipuolinen modulisohva, josta voit suunnitella juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden. Valitse napakat Superior-istuimet ja saat istuimille 10 vuoden valmistajan takuun muotoon palautuvuudelle!


Sohvan kokoonpanon lisäksi valittavissa ovat myös pehmusteet, jalat sekä tietysti sohvan verhoilun. Kolmen istuttava sohva mahtuu kauniisti pieneenkin tilaan, iso moduulisohva taas tuo runsaasti oleskelutilaa suurempaankin olohuoneeseen.


Etsit sitten suurta sohvaa tai muutamaa näppärää istuinpaikkaa pieneen kotiin, valitse laadukas, erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu Pohjanmaan Multico.

Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästä!

Multico

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Multico

2,5-istuttava sohva

Multico

3-istuttava sohva

Multico

avokulma

Multico

modulisohva

Multico

rahi

Multico on käsityönä valmistettu tyylikäs, napakan mukava ja huippulaadukas sohva.


3-istuttavassa Multicossa yhdistyvät tilava istuintuntuma ja näppärä, tarvittaessa pienempäänkin olohuoneeseen istuva koko.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page