top of page
ISKU

Tukeva, täysipuusta valmistettu runko kestää käyttöä, ja sille annetaankin 20 vuoden runkotakuu. Sohvan verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.

Harmittavatko sikin sokin seilaavat selkätyynyt? Ei hätää, Multicossa selkänojatyynyt pysyvät aina ryhdikkäinä ja paikoillaan, tyynyt ovat vetoketjulla kiinni sohvan selkänojassa.


  • Laadukas ja mukavan napakka sohva

  • Moduulisohva, josta voit räätälöidä kotiisi sopivan kokonaisuuden

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Selkänojatyynyissä kätevä vetoketjukiinnitys

  • Lisähintaan saatavissa Superior-istuintyynyt 10 vuoden takuulla

  • Kätevä vetoketjukiinnitys


Multico on monipuolinen modulisohva, josta voit koota juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden. Sohvan kokoonpanon lisäksi valittavissa ovat myös pehmusteet, jalat sekä tietysti sohvan verhoilun.

Kolmen istuttava sohva mahtuu kauniisti pieneenkin tilaan, iso modulisohva taas tuo runsaasti oleskelutilaa suurempaankin olohuoneeseen.


Etsit sitten suurta sohvaa tai muutamaa näppärää istuinpaikkaa pieneen kotiin, valitse laadukas, erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu Pohjanmaan Multico.

Kysy lisätietoja lähimmästä myymälästä!

Multico

avokulma
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Multico

2,5-istuttava sohva

Multico

3-istuttava sohva

Multico

avokulma

Multico

modulisohva

Multico

rahi

Modulisohva on kätevä ratkaisu suureen tilaan tai ison perheen tarpeisiin. Kun päätät itse istuinpaikkojen määrän sekä sohvan muodon, saat juuri sitä, mitä haluat. 


Multico-modulisohva on tyylikäs, käsityönä valmistettu kokonaisuus, jonka istuinpaikkojen määrän saat itse valita!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Avokulmat
bottom of page