top of page
ISKU

Käsityönä valmistettu sohva on kestävä, ja sen täysipuiselle rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.

Sohvan korkeat, kartiomaiset jalat antavat kalusteelle kepeän ilmeen ja helpottavat huomattavasti myös sohvan alta siivoamista.

  • Käsityönä valmistettu

  • Massiivipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

Muru

2,5-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Muru

2,5-istuttava sohva

Muru

3-istuttava sohva

Muru

avokulma

Muru

vuodesohva

Muru sohvien skandinaavinen vähäeleinen tyyli säväyttää ryhdikkäällä ja yksinkertaisella ulkonäöllään. Tämä nykyaikainen kaluste vuosikymmenien aikana kertyneellä ammattitaidolla valmistettuna palvelee käytössäsi vuosikymmeniä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.





Kaikki sohvat 2.5-istuttavat sohvat
bottom of page