top of page
ISKU

Pöydän ympärille voit hankkia saman sarjan kauniit ruokailutuolit.


  • Kaunis valkoinen ruokapöytä

  • Kuudelle hengelle

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Katso myös saman sarjan ruokatuolit


Kuuden hengen ruokapöytä tarjoaa hyvin tilaa komeille kattauksille, mutta myös muulle tekemiselle ja arkiselle elämälle. Ruokapöydän ääressä on totuttu myös harrastamaan, tekemään töitä tai läksyjä sekä kokoontumaan muuten vain yhteen perheen kanssa. Elämän monimuotoisuuden myötä myös pöydän on syytä olla tilava.


Muodosta ryhmästä kaunis kokonaisuus yhdistämällä Nina-pöytä saman sarjan ruokatuolien kanssa. Pohjanmaan ruokailukalusteet valmistetaan aina laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Nina

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Nina

ruokapöytä

Nina

ruokatuoli

Käsityönä valmistettu koivupuinen Nina-ruokapöytä tarjoaa tilan kuudelle ruokailijalle. Pöydän runko on valkoiseksi maalattua koivua ja pöytälevynä toimii maalattu MDF-levy.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Ruokapöydät Kaikki ruokaryhmät
bottom of page