top of page
ISKU

Tuolit toimitetaan sinulle valmiiksi koottuna, joten sen liitokset kestävät taatusti aikaa ja käyttöä. Näiden ruokatuolien kaveriksi voit hankkia myös tyylikkään Nina-ruokapöydän tai valitse vapaasti jokin muu Pohjanmaan ruokapöytä laajasta pöytä-valikoimasta.


  • Mukava ruokatuoli istuinpehmusteella

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävy

  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna

  • Katso myös saman sarjan ruokapöytä


Pehmustettu ruokatuoli on hyvä hankinta, sillä ruokapöydän ääressä vietetään runsaasti aikaa. Nina-tuolissa on muhkea istuinpehmuste ja lisäksi kaareva puinen selkänoja, joka tukee istujan selkää juuri oikeasta kohdasta.


Tämä täysipuinen keittiön tuoli kootaan valmiiksi tehtaalla, joten sen liitokset kestävät hyvin kovaakin kulutusta. Nina-ruokatuolit, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Nina

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Nina

ruokapöytä

Nina

ruokatuoli

Nina-ruokatuolissa on mukava istuskella pidempäänkin, sillä kaareva selkänoja sekä istuimen paksu pehmuste tarjoavat juuri sopivan tuen. Tuoli on käsityönä valmistettu ja sen runko on kestävää koivua. Tuolin pehmusteen verhoilun voit valita useista kauniista vaihtoehdoista.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page