top of page
ISKU

Tämä pöytä sopii myös perinteisempään sisustukseen erittäin hyvin.


  • Suorakaiteen muotoisena pöydästä on saatavilla kaksi eri kokoa, joista 150 cm leveä neljälle ja 200 cm kuudelle.

  • Vietä kiireetön aamiaishetki pyöreän, 110 cm halkaisijaltaan olevan pöydän ääressä. Tämä pöytä sopii täydellisesti kahdelle tai neljälle

  • Jalkarakenne antaa pöydälle persoonallisen ilmeen

  • Yhdistä saman sarjan ruokatuoleihin luodaksesi kauniin kokonaisuuden


Selkeälinjainen Odense-ruokapöytä on erinomainen valinta jokaiseen kotiin. Pyöreä pöytä sopii myös pienempään tilaan loistavasti. 


Odense -pöydällä panostat laadukkaisiin materiaaleihin ja käsityöläisperinteiden mukaisesti valmistettuun kalusteeseen. Yhdistele mustasta, valkoisesta ja lukuisista eri puunsävyistä juuri omaan kotiisi täydellisesti sopiva pöytä. Voit valita kanteen ja jalkoihin eri sävyt.

Odense

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Odense

ruokapöytä

Odense

ruokatuoli

Unohda hetkeksi arjen kiire ja istahda Odense-ruokapöydän ääreen. Pöytä on kaunis ja nykyaikainen kaluste vuosikymmenien aikana kertyneellä ammattitaidolla valmistettuna. 


Odense henkii modernia arvokkuutta ja siinä on kaunis design, jonka ansiosta pöytä on ilmava ja keveä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page