top of page
ISKU

Odense on näyttävä ruokatuoli ja sen upeat saumaukset viimeistelevät ilmeen.


  • Käsinojallinen tuoli on tukeva ja mukava istua myös varttuneemman väen näkökulmasta

  • Muotoilun ansiosta tuoli on istuinmukavuudeltaan erinomainen

  • Pehmustettu ja verhoiltu tuoli hillitsee tilan kaikua

  • Kauniit saumat tuovat persoonallista ilmettä tuoleihin


Arvokkaan näköinen Odense-ruokatuoli on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Alaspäin kapenevat jalat tuovat tuolin ulkonäköön pehmeyttä ja keveyttä. 


Verhoiluvaihtoehtoja on runsaasti ja jalat voi valita mustan ja valkoisen lisäksi kuuden eri puunsävyn joukosta. Tuolinselkään on myös mahdollista saada kuppikahva, joka helpottaa tuolin siirtämistä. 


Yhdistä Odense-ruokatuoli saman sarjan ruokapöytään eheän kokonaisuuden tavoittamiseksi.

Odense

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Odense

ruokapöytä

Odense

ruokatuoli

Elegantti ja ylellinen Odense-ruokatuoli on mainio lisä kotiin silloin, kun kaivataan rentoa skandinaavista tyylikkyyttä ruokapöydän ääreen. 

Tämä tuoli suorastaan kutsuu rentoutumaan hyvän ruoan pariin ja viettämään ihania hetkiä niin perheen kuin ystävien kanssa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit Suosikit
bottom of page