top of page
ISKU

Perinteisesti muotoiltu ja ammattitaidolla valmistettu pöytä sopii suomalaiseen kotiin ja sen äärellä on mukava puuhastella, tehdä töitä, pitää illalliskutsuja tai lukea viikonlopun lehti.


  • Monipuolinen valikoima, myös jatkettavana versiona

  • Saatavilla myös upea, huomiota herättävä kahdeksan hengen pöytä neliön muotoisena


Petra -tuoteperheessä parasta on sen monipuolisuus. Voit valita kuuden tai kahdeksan hengen pöydän tai pienemmän neljän hengen pöydän 45 cm jatkopalalla, jota säilytetään kätevästi pöytälevyn alla. 


Jos kodissasi on tilaa enemmän, valitse upea neliönmallinen kahdeksan hengen pöytä kruunaamaan ruokailutilasi! 

Kansilevy on saatavilla valkoisena tai harmaana ja jalat kolmella eri puunsävyllä. Viimeistele kokonaisuus saman sarjan tuoleilla.

Petra

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Petra

ruokapöytä

Petra

ruokatuoli

Tästä upea ja vankkarakenteinen Petra ruokapöytä kotiisi. Petra on pitkälamellista massiivikoivua ja klassinen valinta ruokailutilaan. Jämäkkä pöytä on keittiön keskus, jonka äärelle voi kerääntyä tekemään niin läksyjä kuin leivonnaisia.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page