top of page
ISKU

Linjakkaana tuolina se sopii yksinkertaisemman pöydän pariksi, mutta parhaimman kokonaisuuden saat, kun yhdistät sen saman tuoteperheen ruokapöydän kanssa.


  • Korkea selkänoja antaa hyvän ja ergonomisen tuen istujalle

  • Tuolien kaarevat jalat keventävät ilmettä


Petra-tuolia on saatavilla puisena kolmessa eri sävyssä tai eri väriyhdistelmillä. Tuunaa tuolisi seuraavalle asteelle verhoilemalla se joko kangas- tai nahkaverhoilulla. Niistäkin löytyy useita eri vaihtoehtoja.

Petra

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Petra

ruokapöytä

Petra

ruokatuoli

Korkealla selkänojalla valmistettu Petra-ruokapöydän tuoli on näyttävä valinta minkä tahansa ruokapöydän ääreen. Korkea selkänoja myös varmistaa, että tuolissa jaksaa istua pidempäänkin kuin pikaisten kahvikupposten äärellä vaihdettujen kuulumisten verran. 


Tuoli on erittäin tukeva ja hyvä istua. Sen selkänojan kaareva muotoilu on klassinen ja ajaton – varma valinta vuodesta toiseen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page