top of page
ISKU

Pöytä sopii henkilöille, jotka haluavat rennon, mutta trendikkään ilmeen keittiöön. Pyöreä pöytä sopii myös pienempiin tiloihin ja koska sen ääressä istutaan lähekkäin, keskusteleminen on helppoa.


  • Tyylikäs ja ajaton neljän tai kuuden hengen ruokapöytä

  • Saatavana pyöreänä tai perinteisenä pyöristetyillä reunoilla

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Useita kauniita sävyvaihtoehtoja


Valkoisen pöydän kansi on MDF-levyä ja jalat maalattua massiivikoivua. Muissa väreissä kansi on MDF-levyä sekä tammiviilua ja jalat massiivitammea.

Pinja

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Pinja

ruokapöytä

Pinja

ruokatuoli

Retroa henkivä Pinja-ruokapöytä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Valitse pyöreä tai perinteinen pyöristetyin reunoin, molemmat vaihtoehdot tuovat ruokailutilaan klassisen kauniin ilmeen. Pöydän viistot, hiukan alapäin kapenevat jalat luovat pöydälle lisäksi kevyen olemuksen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page