top of page
ISKU

Poet-sohva on käsityönä valmistettu ja sen sisältä löytyy kestävä, täysipuinen runko, jolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Istuinmukavuutta lisäävät ryhdikäs istuma-asento, leveät käsinojat sekä teräksinen no-zag-jousitus. Sohvan verhoilun voit valita laajasta kangas- ja nahkavaihtovalikoimasta.


  • Muhkeaa ja tyylikästä istuinmukavuutta

  • Käsityönä valmistettu sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Egonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Leveät käsinojat


Poet on monipuolinen modulisohvamallisto, josta voit valikoida ja koota juuri sinun tarpeisiisi sopivan sohvakokonaisuuden. Kokoonpanon lisäksi voit päättää itse pehmusteista, sohvan jaloista sekä verhoilusta.


3-istuttavan Poet-sohvan lisäksi voit tutustua esimerkiksi 2-istuttavaan sohvaan sekä tilavaan modulisohvaan, joka taipuu tarvittaessa vaikka avokulma- tai divaanisohvaksi. Etsit sitten suurta sohvaa tai näppärää istuinpaikkaa pieneen kotiin, valitse Pohjanmaan vankalla ammattitaidolla valmistama Poet.

Poet

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Poet

2-istuttava sohva

Poet

3-istuttava sohva

Poet

modulisohva

Hivelevän mukava, muhkea ja tyylikäs Poet-sohva miellyttää katsojan silmää ja istujan vartaloa. 3-istuttava sohva tarjoaa runsaasti tilaa istuskeluun, lepäilyyn ja illanviettoon.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat Suosikit
bottom of page