top of page
ISKU

Poet on erittäin mukava istua runsaan tilansa sekä teräksinen no-zag-jousituksensa ansiosta. Rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Sohvan verhoilun voit valita tarpeisiisi sopivaksi useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tilava ja tyylikäs modulisohva

  • Kokoa itseäsi miellyttävä ratkaisu

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Egonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Leveät käsinojat


Oli mielessäsi sitten kestävä ja laadukas kulmasohva, suuri ja tilava avokulmasohva tai tyylikäs divaanisohva, Poet-modulisohva toteuttaa haaveesi. Voit koota juuri itsellesi sopivan sohvakokonaisuuden, ja valita siihen mukavat pehmusteet sekä mieleisesi verhoilun. 


Mikäli oleskelutila on rajallinen, tutustu myös kahden ja kolmen istuttaviin sohviin! Etsit sitten suurta sohvaa tai näppärää istuinpaikkaa pieneen kotiin, valitse Pohjanmaan vankalla ammattitaidolla valmistama Poet.

Poet

modulisohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Poet

2-istuttava sohva

Poet

3-istuttava sohva

Poet

modulisohva

Modulisohva on mainio vaihtoehto suureen tilaan sekä isomman perheen tarpeisiin. Voit koota moduleista vaikkapa suuren kulmasohvan, avokulmasohvan tai mukavan divaanisohvan. 

Poet-modulisohva on kestävä, käsityönä valmistettu kokonaisuus, jossa on tukeva, täysipuusta valmistettu runko.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Kulmasohvat
bottom of page