top of page
ISKU

Rondo ruokapöytä on

  • Ajaton ja lumoava katseenkääntäjä

  • Kestävä tammikantinen pyöreä pöytä järeällä metallijalalla tarjoaa kattauksen näppärästi jopa kuudelle ruokailijalle.

  • Laaja väri- ja materiaalivalikoima. Värimaailmaltaan sopii monipuolisesti erilaisiin koteihin, sekä tummaan että vaaleaan sisustukseen.

  • Saatavilla myös erikoismitoissa!


Rondo-sarjaa on saatavilla myös kauniit ruokapöydän tuolit. Pöytään on kuitenkin upean ulkomuotonsa vuoksi helppo yhdistää monia erilaisia tuoleja.

Huonekalualan ammattilaisten laadukkaalla käsityöllä valmistettu.

Rondo

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Rondo

ruokapöytä

Rondo

ruokatuoli

Ruokailutilasi uusi sydän on Rondo-ruokapöytä! Pyöreän pöydän ympärille mahtuu isompikin perhe tai ystäväporukka nauttimaan yhteisestä ajasta.

Jämerän metallijalan ansiosta pöytä kestää suurenkin juhlakattauksen. Harjakäsitelty pinta lisää tammen lämmintä luonnollista tuntua, sekä luo ihastuttavan rustiikkisen vaikutelman. Monipuolisen värivalikoiman ansiosta tämä laadukas ruokapöytä löytää tiensä monenlaiseen kotiin.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page