top of page
ISKU

Jalkojen korkeus ja kapeus antavat laadukkaille ja kestäville tuoleille kepeän ja ilmavan ulkomuodon, ja helpottaa tuolin liikuteltavuutta. Monipuolisen materiaalivalikoiman ansiosta ruokatuolista löytyy jokaiseen sisustukseen sopivat yksilöt.


Rondo-ruokatuoli on

  • Siro ja elegantti muotokieli sopii mainiosti tyylikkääseen kotiin

  • Tilattavissa koivu- tai tammijaloilla useassa eri värissä

  • Verhoilun voit valita lukuisista lumoavista kangas- ja nahkavaihtoehdoista

  • Pehmeän napakka ja ergonominen istuttavuus


Laadukasta suomalaista käsityötä valmiiksi huonekalualan ammattilaisten huolella  kokoamana.  Se sopii mainiosti yhteen samaa sarjaa löytyvän Rondo-ruokapöydän kaveriksi, mutta elegantin ja tyylikkään muotokielensä ansiosta on helppo yhdistää myös muihin upeisiin ruokapöytiin. Vaihtoehtoisesti siro Rondo-tuoli sopii hurmaavasti myös työpöydän kaveriksi, yksittäisenä tuolina sisustuksessa tai eteisessä aputuolina.


Rondo

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Rondo

ruokapöytä

Rondo

ruokatuoli

Siro Rondo-tuolit toimii jokaisessa kodissa hienostuneena ruokailuryhmän katseenvangitsijana. Parhaan mahdollisen ergonomian tarjoava tuoli on ryhdikäs, mutta pehmeä valinta kotiisi.  Sen elegantti ulkonäkö istuu niin skandinaaviseen, boheemiin, kuin klassisempaankin sisustukseen. 


Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit Suosikit
bottom of page