top of page
ISKU

Stockholm on ilmeeltään keveä ja moderni. Sen selkätyynyt ovat irralliset ja käännettävissä, kun taas kiinteät istuintyynyt takaavat sohvan pitkäaikaisen ryhdikkyyden mukavuutta ja ergonomiaa unohtamatta. Tästä sohvasta et luovu hevillä ja se sopii tyyliltään monenlaiseen kotiin ja sisustukseen.


  • Puhdaslinjaisen rento sohva monenlaiseen kotiin

  • Kotoisa ja lämminhenkinen ilme

  • Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla

  • Viimeistele ilme valitsemalla jalat viidestä eri vaihtoehdosta


Sohva on valmistettu perinteikkäillä loviliitoksilla. Istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. Sohvan massiivipuurungolla on valmistajan myöntämä 20 vuoden takuu. 


Stockholm on muodonmuuttaja. Tuoteperheestä löydät lepotuolin lisäksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat myös kulmasohvamallina. Voit lisäksi valita vuodesohvan tai kulmasohvan vuodemekanismilla. Kompakti kahden hengen sohva sopii vaikka mökille, kun taas isompi kulmasohva vaikka suurperheelle.

Stockholm

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Stockholm

2-istuttava sohva

Stockholm

2.5-istuttava vuodesohva

Stockholm

3-istuttava sohva

Stockholm

3-istuttava vuodesohva

Stockholm

avokulma

Stockholm

tuoli

Ihanaa kotoisuutta olohuoneeseen Stockholm-sohvalla. Tämä kaunis ja silmiä hivelevän puhdaslinjainen sohva kutsuu rentoiluun, mutta täyttää samalla kaikki tyylikkyyden tunnusmerkit. Muotoilu sohvassa on sekä aikaa että katsetta kestävä. 


Heittäydy hetkeksi sohvalle pitkäkseen, käperry nurkkaan lukemaan kirjaa tai rentoudu lempisarjan parissa tv:n edessä – tuoteperheen kulmasohvalle mahtuu vaikka koko perhe tai isompi ystäväporukka kerääntymään yhteen!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page