top of page
ISKU

Stockholm on ilmeeltään keveä ja moderni. Tästä lepotuolista et luovu hevillä ja se sopii tyyliltään monenlaiseen kotiin ja sisustukseen.

  • Puhdaslinjaisen rento tuoli monenlaiseen kotiin

  • Kotoisa ja lämminhenkinen ilme

  • Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla


Stockholm on muodonmuuttaja. Tuoteperheestä löydät lepotuolin lisäksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat myös kulmasohvamallina. Voit lisäksi valita vuodesohvan tai kulmasohvan vuodemekanismilla. 

Stockholm

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Stockholm

2-istuttava sohva

Stockholm

2.5-istuttava vuodesohva

Stockholm

3-istuttava sohva

Stockholm

3-istuttava vuodesohva

Stockholm

avokulma

Stockholm

tuoli

Tämä kaunis ja silmiä hivelevän puhdaslinjainen lepotuoli kutsuu rentoiluun, mutta täyttää samalla kaikki tyylikkyyden tunnusmerkit. Muotoilu tuolissa on sekä aikaa että katsetta kestävä. 


Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page