top of page
ISKU

Ehdottomasti juuri monikäyttöisyydellään ihastuttanut Skandinaavinen ja trendikäs pyöreä pöytä. Sirot jalat tukevat upeaa massiivipuista kokonaisuutta, joka on laadukasta ja kestävää huonekalualan ammattilaisten valmistamaa käsityötä.


Tuuli ruokapöytä on

  • Klassinen kestosuosikki

  • Pyöreä pöytä, jossa neljä siroa jalkaa

  • Massiivitammisen ja -koivuisen rungon saat usealla tyylikkäällä värivaihtoehdolla, tai yhdistelmävärein

  • Helposti yhdisteltävissä sekä moderniin, että perinteiseen sisustustyyliin

  • Samaa sarjaa löytyvien Tuuli-ruokapöydän tuolien kanssa näyttävä kokonaisuus keittiön sydämeksi


Laadukkaalle massiivikoivu ja -tammirunkoiselle pöydälle löydät useita upeita materiaali- ja värivalintoja, joista saat suunniteltua juuri omaan sisustusmakuun kootun kokonaisuuden. Tuuli ruokapöytään on helppo yhdistää monenlaisia eri tuoleja luomaan kotiisi upeaa uniikkia ilmettä. Tämä on varma sisustajan menestyksen resepti.


Tuuli

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Tuuli

ruokapöytä

Tuuli

ruokatuoli

Kauniita muotoja ja upeaa linjakkuutta arvostavan valinta on klassikko ruokapöytä Tuuli!

Tämä pyöreä pöytä on jo vuosia toiminut monen keittiön ja ruokailutilan sydämenä. Se sopii kompaktiinkin tilaan, aamiaispöydäksi tai mökin rouheaan ympäristöön.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page