top of page
ISKU

Tuuli-ruokatuoli on

  • Tyylikkäällä ilmeellä varustettu klassikko pinnatuoli

  • Monikäyttöisyydellään helposti yhdisteltävissä monenlaiseen käyttötarkoitukseen ja sisustukseen

  • Kepeän ja siron muotokielen ansiosta sopii kauniisti niin minimalistiseen, kuin rustiikkisempaankin sisustustyyliin värejä yhdistelemällä

  • Käsityönä valmistettua massiivitammea ja -koivua laadukkaalla ergonomialla

  • Samaa sarjaa löytyy myös upea Tuuli-ruokapöytä


Tuuli-ruokapöydän tuoli on saatavilla upeissa eri materiaaleissa, väreissä ja yhdistelmissä. Värejä ja materiaaleja yhdistelemällä saat leikkisyyttä ja särmää ruokailuryhmääsi!


Ajattomat Tuuli-tuolit takaavat korkealaatuisen ja ryhdikkään istuvuuden. Kaikki huonekalualan ammattilaisten käsissä toiveesi mukaisesti räätälöidyt ruokatuolit toimitetaan valmiiksi kasattuina suoraan kotiisi.


Tuuli

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Tuuli

ruokapöytä

Tuuli

ruokatuoli

Lumoava siro pinnatuoli Tuuli on sekä modernin, että perinteisen sisustajan valinta. Korkea sulavalinjainen selkäkaari takaa ryhdikkään ja tukevan istuvuuden tähän ajattoman tyylikkääseen tuoliin. Se on erittäin monikäyttöinen ja sopii myös yksittäiseksi elementiksi esimerkiksi eteiseen avustamaan, tai vaikka askartelunurkkaukseen työpöydän täydentäjäksi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit Suosikit
bottom of page