top of page
ISKU

Lepotuolin huoliteltu ilme syntyy kauniisti muotoillusta rungosta sekä vartaloa tukevista istuinpehmusteista. Lepotuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tyylikäs ja kaunis nojatuoli

  • Kevyt, mutta kestävä

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Optimaalinen istuinasento


Nojatuoli on mukavuutta lisäävä kaluste monessa erilaisessa tilassa. Sen voi asettaa lukunurkkaukseen, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai täydentämään olohuoneen sohvakalustoa. Ryhdikäs lepotuoli tarjoaa istuinmukavuutta sekä helpottaa seisomaan nousemista. Kun vaadit nojatuolilta hyvää istuttavuutta, kestävyyttä ja kaunista ulkonäköä, on Viivi-lepotuoli varma valinta!

Viivi

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Viivi

tuoli

Viivi-nojatuoli on viimeisen päälle tyylikäs ja mukava istuin mihin tahansa kodin tilaan. Käsityönä valmistettu nojatuoli kätkee sisäänsä täysipuisen rungon, joka palvelee sinua vuosikymmeniä. 

Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus takaavat istuinmukavuuden.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page