top of page
ISKU

Tuolin runko on tukevaa täysipuuta ja siksi sille annetaankin 20 vuoden runkotakuu. Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus takaavat istuinmukavuuden.

Keinutuolin huoliteltu ilme syntyy kauniisti muotoillusta rungosta sekä vartaloa tukevista istuinpehmusteista. Tuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Rento ja mukava keinutuoli

  • Kestävä ja tukeva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Optimaalinen istuinasento


Keinutuoli on kaluste, joka henkii rentoa tunnelmaa ja herättää joissakin käyttäjissä myös rakkaita muistoja. Tuolin keinunta ja vartaloa hellivät istuinpehmusteet takaavat maksimaalisen rentoutumisen kokemuksen. 


Keinutuoli sopii mainiosti olohuoneeseen sohvakaluston jatkoksi, mutta se palvelee erinomaisesti myös makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa leikkien ja iltasadun aikaan. Paras keinutuoli, kuten Wagner, on valmistettu erinomaisista materiaaleista ja parhaasta ammattitaidosta. 

Tutustu myös saman sarjan nojatuoliin ja rahiin.

Wagner

keinutuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Wagner

keinutuoli

Wagner

rahi

Wagner

tuoli

Keinutuoli on rento ja persoonallinen kaluste. Se tarjoaa istujalleen tukevan istuintuntuman sekä tuudittavan rauhoittumisen tunteen. Wagner-keinutuoli on käsityönä valmistettu, laadukas ja kestävä kaluste.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Keinutuolit
bottom of page