top of page
ISKU

Käsityönä valmistetun rahin täysipuiselle rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu, joten kaluste tuo sinulle iloa pitkään. Rahin verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tukeva ja selkeälinjainen rahi

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Täydellinen pari yhdessä saman sarjan nojatuolin kanssa


Viimeistele Wagner-nojatuolisi tyylikkäällä rahilla tai yhdistä se muun sohvakaluston jatkoksi. Rahin avulla saat jalat ylös raskaan päivän päätteeksi, jolloin voit rentoutua kokonaisvaltaisemmin. Rahi on myös hyvä lisäistuin yllätysvieraiden varalle. 


Olohuoneen kaikkien kalusteiden hankintaan kannattaa lähteä laatu edellä: Wagner-mallistossa yhdistyvät parhaat materiaalit sekä ammattitaito. 

Tutustu myös saman sarjan nojatuoliin ja keinutuoliin!

Wagner

rahi
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Wagner

keinutuoli

Wagner

rahi

Wagner

tuoli

Rahi on käytännöllinen kaluste nojatuolin tai sohvan kaveriksi. Sen päälle on mukava nostaa jalat, mutta se toimii tarvittaessa myös lisäistuimena yllätysvieraille. 

Wagner-malliston siro rahi sopii hyvin yhteen saman sarjan nojatuolin tai minkä tahansa sohvakaluston kanssa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Rahit
bottom of page