top of page
ISKU

Siroilmeinen penkki istuu monenlaiseen sisustukseen.


  • Sijoittamalla suoralinjaisen penkin eteiseen vaihdat kengät kätevästi ilman koukkimista

  • Penkkiä voi myös käyttää tasona missä tahansa tilassa

  • Sopii erinomaisesti minkä tahansa ruokapöydän ääreen, mutta eheimmän kokonaisuuden saat yhdistämällä penkin saman sarjan ruokapöydän kanssa

  • Siro penkki, jonka pyöristetyt kulmat viimeistelevät ilmeen


Penkki on saatavilla mustana, valkoisena tai viidellä eri puun eri sävyillä.

Aino

penkki
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aino

baaripöytä

Aino

jatkettava ruokapöytä

Aino

penkki

Aino

ruokapöytä

Aino

ruokatuoli

Aino

saareketuoli

Aino

työpöytä

Tämä monikäyttöisyydellään erinomaisesti palveleva kaunis Aino-penkki on valmistettu käsityönä. Täysipuisena kalusteena se kestää vaikka sukupolvelta toiselle. 

Kauniisti muotoiltu penkki sopii moneen eri käyttötarkoitukseen, ei pelkästään ruokapöydän ääreen. Minne tahansa penkin sijoitatkin, saat kotiisi keveän, mutta kestävän kalusteen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Penkit
bottom of page