top of page
ISKU

Pöydän ääressä on jokaisen, niin pienemmän kuin suuremmankin perheenjäsenen, helppo keskittyä töiden tai läksyjen pariin.


  • Tyylikkään linjakas työpöytä sopii erinomaisesti myös tarkemman sisustussilmän omaavan kotiin

  • Kansilevyn kaunis viiste antaa viimeistellyn ilmeen

  • Alaspäin kapenevat jalat tuovat keveyttä pöytään tehden siitä ilmavan


Yksinkertaisen muotoilunsa vuoksi tämä työpöytä sopii monenlaiseen eri sisustukseen. Siihen voi yhdistää helposti minkälaisen tuolin tahansa. 

Kauniin ja simppelin ulkonäkönsä vuoksi pöydän voi työhuoneen puuttuessa sijoittaa vaikka olohuoneeseen. Pöytä on kestävä, kaunis ja ennen kaikkea toimiva kaluste jokaiseen työpisteeseen. 

Työpöytä on saatavilla mustana, valkoisena tai viidellä eri puun sävyllä.

Aino

työpöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aino

baaripöytä

Aino

jatkettava ruokapöytä

Aino

penkki

Aino

ruokapöytä

Aino

ruokatuoli

Aino

saareketuoli

Aino

työpöytä

Klassisen kaunis Aino-työpöytä edustaa perinteistä linjaa. 

Tämä työpöytä tekee jokaisesta työhuoneesta aimo annoksen tyylikkäämmän. 

Kotona tehtävien töiden määrä on lisääntynyt eksponentiaalisesti ja ergonomiaan on syytä kiinnittää huomiota - tämän käsinvalmistetun työpöydän ääressä varmistat jaksamisesi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki muut tuotteet Työpöydät
bottom of page