top of page
ISKU

Tukeva pöytä sopii mainiosti myös yrityskäyttöön, rakenna ravintolaan viihtyisä baaripöytäalue tai tuunaa toimiston kahvihuoneeseen tyylikäs kokonaisuus.


  • Ryhdikäs ja tukeva baaripöytä

  • Neliön tai suorakaiteen muotoinen korkea ruokapöytä

  • Sopii moneen tilaan ja tarkoitukseen

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Katso myös saman sarjan baarituolit

  • Tilattavissa useissa eri väreissä


Tukeva baaripöytä on tyylikäs ratkaisu moneen tarkoitukseen. Se on mainio lisä olohuoneen oleskelutiloihin ajanviettopaikaksi, mutta toimii pienessä kodissa myös ruokapöytänä. Pöydän ääressä on viihtyisää nautiskella aamukahvit tai jälkiruokaa sekä viettää iltaa ystävien seurassa. Kokonaisuuden kruunaavat kauniit ja tukevat baarituolit. Aurora-baaripöytä, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista parhaalla puusepän ammattitaidolla.


Baaripöydän materiaalina on käytetty massiivikoivua, joka on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina. Siksi massiivipuinen huonekalu onkin pitkäikäinen valinta kotiin tai yrityksen tarpeisiin. Maalatun ruokapöydän kansi on valmistettu maalatusta MDF-levystä

Aurora

baaripöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aurora

baaripöytä

Aurora

baarituoli

Aurora

ruokapöytä

Aurora-baaripöydän ääressä luet aamulehden tai nautit juomista ystäviesi kanssa. Korkean baaripöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja se sopii niin nykyaikaiseen keittiöön kuin klassisempaankin sisustukseen.

Pöytä sopii yhteen samaan sarjaan kuuluvan Aurora-baarituolin kanssa, jolloin ne toimivat hyvin pienenä ruokaryhmänä keittiössä tai oleskelualueena olohuoneessa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Baaripöydät
bottom of page