top of page
ISKU

Ruokapöydän ääressä vietetyt hetket ovat kullan arvoisia, ja siksi parhaan pöydän tulee koota perhe yhteen seurusteluun, harrastuksiin, töihin ja peli-iltoihin. Aurora-ruokapöytä, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla.


Aurora-pöytää on saatavana useissa eri kokoluokissa, jatkopalalla tai ilman. Lisäksi voit valita pöydän puuvärin myös muista vaihtoehdoista. Aurora-ruokaryhmäsarjasta löytyvät myös upeat baarikalusteet.

Aurora

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aurora

baaripöytä

Aurora

baarituoli

Aurora

ruokapöytä

Arvokkaan näköinen Aurora-ruokapöytä tuo ryhtiä ja tyylikkyyttä ruokailutilaan, ja jonka äärellä on mukava viettää yhteisiä hetkiä ruuan parissa. 

Upean ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja massiivipuun luonnolliseen näyttävyyteen. Luonnonmateriaaleista tekeekin kiinnostavan niiden eläväinen pinta, joka näyttää ja tuntuu aina uniikilta.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page