top of page
ISKU

Samaan sarjaan kuuluvan baaripöydän kanssa, Aurora-baarituoli toimii hyvin myös pienenä ruokaryhmänä keittiössä tai oleskelualueena olohuoneessa.


  • Klassisen tyylikäs baarituoli

  • Tukeva ja mukava istua

  • Toimitetaan valmiiksi koottuna, heti valmis käyttöön

  • Sopii niin kotiin kuin yrityskäyttöön

  • Käsityönä valmistettu

  • Katso myös saman sarjan baaripöytä


Istuinverhoilun voit valita laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta oman mieltymyksen mukaan. Lisäksi voit räätälöidä tuolin massiivikoivuisten jalkojen sekä rungon puuvärin.


Klassinen baarituoli on monikäyttöinen ja tyylikäs kaluste kodin moniin eri tiloihin. Korkea baarituoli tarjoaa istuinmukavuutta samaan sarjaan kuuluvan korkean baaripöydän, saarekkeen tai esimerkiksi työtason ympärille. Aurora-baarituolissa on ryhdikäs selkänoja, pehmustettu istuin sekä jalkatuki.


Aurora-baarituoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita istuinosan verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen sekä rungon puuvärin joko maalattuna tai petsattuna.

Aurora

baarituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aurora

baaripöytä

Aurora

baarituoli

Aurora

ruokapöytä

Klassinen Aurora-baarituoli on hyvä valinta saarekkeen ympärille tai korkean työtason äärelle. Itse tuolin muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja se sopii niin nykyaikaiseen keittiöön kuin klassisempaankin sisustukseen. 

Selkänoja tukee selkää, pehmustetun istuinosan päällä on mukava istua, ja lisäksi tuolissa on tukeva jalkatuki.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Baarituolit
bottom of page