top of page
ISKU

Rahi on osa laadukasta Multico-mallistoa, johon kuuluvat monipuoliset modulisohvat. Multico-rahi on käsityönä valmistettu, tukevarunkoinen kaluste, jonka sisään voi säilöä kätevästi päivän lehdet tai lapsen lelut. Kuten sohvissakin, valmistajana tarjoamme täysipuiselle rungolle 20 vuoden runkotakuun. Rahin verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Kaunis rahi

  • Sisällä säilytystilaa

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Sopii yhteen Multico-sohvien kanssa

  • Verhoilu valittavissa valtavasta kangas- ja nahkavalikoimasta


Multico-mallistoon kuuluva rahi viimeistelee saman sarjan sohvakaluston. Toki voit ostaa tämän kauniin rahin minkä tahansa muun sohvakokonaisuuden kaveriksi tai monitoimiseksi sohvapöydäksi.


Rahi säilytystilalla auttaa ylläpitämään järjestystä kotona. Sen sisään voi kätkeä lapsen lelut, ylimääräiset torkkupeitot ja koristetyynyt tai vaikkapa aikakauslehdet sekä pelikonsoleiden ohjaimet. Myös rahin hankintaan kannattaa lähteä laatu edellä: Multicossa yhdistyvät parhaat materiaalit sekä paras ammattitaito.

Multico

rahi
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Multico

2,5-istuttava sohva

Multico

3-istuttava sohva

Multico

avokulma

Multico

modulisohva

Multico

rahi

Rahi on kätevä kaluste, joka toimii lisäistuimena tai tarjottimen alustana sekä tietysti mukavuustekijänä jalkojen alla sohvan edessä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Rahit
bottom of page