top of page
ISKU

Old Oak-penkki on

  •  Huolella suunniteltu, pitkäikäinen kaluste jokaiseen kotiin

  • Ammattitaidolla valmistettu penkki, ja muuntuu useampaan käyttötarkoitukseen

  • Viimeistelty ja yksilöllinen


Penkin metallijalka on jykevä ja takaa tukevan istumakokemuksen. Penkki on saatavilla kolmessa eri koossa, joten niistä löytyy varmasti oikeankokoinen jokaiseen kotiin. Sijoita penkki monenlaisen ruokapöydän ääreen tai valitse saman sarjan upea lankkupöytä. 

Old Oak-tuoteperheessä on myös lankuista valmistettu sohvapöytä, jolla luot kotiisi harmonisen kokonaisuuden.

Old Oak

penkki
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Old Oak

penkki

Old Oak

ruokapöytä

Old Oak

sohvapöytä

Sijoita tämä kaunis, yhdestä lankusta valmistettu penkki ruokapöytäsi ääreen tai käytä sitä vaikka lisätasona eteisessä. Old Oak-penkki istuu kauniisti jokaiseen kotiin. 


Massiivitammilankusta valmistettu penkki on aito luonnontuote. Sen pinta on eläväinen ja sen luonteeseen kuuluvat värierot, halkeamat ja oksankolot. Ne tekevät jokaisesta penkistä täysin uniikin, sillä yksikään puu ei ole samanlainen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Penkit
bottom of page