top of page
ISKU

Old Oak-ruokapöytä on käsityöperinteen mukaisesti valmistettu ja sen hankintaa et kadu! Pöytä palvelee sinua vielä vuosikymmenien jälkeen. 


  • Jykevän pöydän kannen paksuus on 4 cm

  • Tämä upea pöytä on koko kotisi kruunu

  • Neljästä eri koosta löydät pöydän jokaiseen tarpeeseen. Suurimman pöydän ääreen istutat jopa 10–12 henkeä!


Tämä pöytä antaa tilaa koko elämälle. Old Oak-pöydän ääressä mahtuu työskentelemään tai tekemään läksyjä. Suuri pöytä mahdollistaa myös näyttävät kattaukset mahtipontisista koristeista lähtien. 


Pöydän jalat ovat mustaa tai valkoista metallia, jotka tekevät pöydästä erittäin vankan. Kannen värivaihtoehdoista löytyy neljä eri upeaa puun sävyä. 


Old Oak-pöydän ääreen voi koota mitä erilaisempia tuoleja, mutta eheä kokonaisuus tavoitetaan yhdistämällä pöytään saman sarjan penkki. Samasta sarjasta on saatavilla myös olohuoneen pöytä yhtenäisen ja toimivan kokonaisilmeen luomiseksi.

Old Oak

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Old Oak

penkki

Old Oak

ruokapöytä

Old Oak

sohvapöytä

Ruokapöytä on usein koko kodin keskus, mutta tämä Old Oak-pöytä on koko kodin kiistaton kruunu! 


Massiivitammilankuista valmistettu pöytä on aito luonnontuote. Sen pinta on eläväinen ja sen luonteeseen kuuluvat värierot, halkeamat ja oksankolot. Ne tekevät jokaisesta pöydästä täysin uniikin, sillä yksikään puu ei ole samanlainen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page