top of page
ISKU

Omar on käsityönä valmistettu kaluste, joka kätkee sisäänsä 20 vuodeksi vakuutetun täysipuisen rungon sekä teräksisen no-zag-jousituksen. Sohvan verhoilun voit valita oman mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Selkeälinjainen ja ryhdikäs sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden runkotakuulla

  • Ergonominen ja mukava istua

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Valmistetaan valitsemallasi kankaalla tai nahalla verhoiltuna juuri sinulle


Kahden istuttava sohva sopii mainiosti pieneen olohuoneeseen tai oleskelutilaan.

Omar-mallistoon kuuluvat myös 3-istuttava sohva sekä nojatuoli, joista muodostat helposti kokonaisen sohvaryhmän kotiisi. Valitse laadukas, erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu sohva kotisi mukavimpaan tilaan.

Omar

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Omar

2-istuttava sohva

Omar

3-istuttava sohva

Omar

tuoli

2-istuttava Omar-sohva sopii hyvin pienempäänkin tilaan tarjoten kuitenkin runsaasti istumamukavuutta. Sohva on selkeälinjainen, jämäkkä ja korkeaselkäinen, joten istuma-asento on ryhdikäs ja ergonominen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page