top of page
ISKU

Runkotakuutakin riittää reilusti, jopa 20 vuodeksi. Korkea selkänoja tarjoaa optimaalisen tuen niin selälle kuin niskallekin. Sohvan verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Ryhdikäs ja kestävä nojatuoli

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava ja jämäkkä istua

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Valmistetaan valitsemallasi kankaalla tai nahalla verhoiltuna juuri sinulle


Paras nojatuoli palvelee sinua vuosikymmeniä. Se tuo mukavuutta kodin eri tiloihin. Aseta nojatuoli lempipaikallesi lukunurkkaukseen, makuuhuoneeseen tai sohvaryhmän jatkoksi. Upea sohvaryhmä koostuu kauniin nojatuolin ympärille helposti Omar-malliston kahden ja kolmen hengen istuttavista sohvista.


Kodin mukavuus syntyy laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistetuista kalusteista, jotka on tehty kestämään arkista käyttöä vuodesta toiseen.

Omar

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Omar

2-istuttava sohva

Omar

3-istuttava sohva

Omar

tuoli

Ryhdikäs ja laadulla valmistettu nojatuoli palvelee sinua pitkään. Omar-nojatuoli on käsityönä valmistettu kestävä kaluste, joka kätkee sisäänsä täysipuisen rungon sekä teräksisen no-zag-jousituksen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page