top of page
ISKU

Sohvan korkeat jalat antavat keventävät kalusteen ilmettä ja helpottavat huomattavasti myös sohvan alta siivoamista. Sohvan verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Ryhdikäs, kestävä sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Egonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Valmistetaan valitsemallasi kankaalla tai nahalla verhoiltuna juuri sinulle


Omar-mallistoon kuuluvat 3-istuttava ja 2-istuttava sohva sekä tilava nojatuoli, joten voit hankkia kerralla yhtenäisen, tyylikkään sohvakaluston. Mukava oleskelutila on ehdottomasti kodin sydän, jossa on mukava rentoutua sekä viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa.

Uuden sohvan valinnassa kannattaa ensimmäisenä huomioida laatu ja kestävyys. Omar-sohva on valmistettu erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla, siksi se on laatutietoisen sisustajan ykkösvalinta.

Omar

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Omar

2-istuttava sohva

Omar

3-istuttava sohva

Omar

tuoli

Ryhdikäs ja korkeaselkäinen Omar-sohva on käsityönä valmistettu kaunis kaluste. Sohvassa on täysipuusta valmistettu kestävä runko, jolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. 

Istuinmukavuutta parantavat huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page