top of page
ISKU

Pöytää on saatavilla viidessä erilaisessa kauniissa sävyssä.


  • Kaunis pyöreä ruokapöytä

  • Persoonallinen muotoilu

  • Tukeva jalkamalli

  • Käsityönä valmistettu

  • Saatavilla useissa kauniissa sävyissä

  • Katso myös saman sarjan ruokailutuolit


Pyöreä ruokapöytä kokoaa perheen yhteen ja antaa arjen ruokahetkille oman ihanan tunnelmansa. Toisinaan pyöreän pöydän sijoittelu on myös jonkin verran helpompaa mallinsa ansiosta.


Pyöreän pöydän äärellä tunnelma on tietyllä tapaa intiimimpi ja kattauksen herkut kaikilla saman matkan päässä. Yhdistä Taiga-pöytään saman sarjan tuolit ja saat ruokailutilaasi tyylikkään kokonaisuuden!

Taiga

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Taiga

ruokapöytä

Taiga

ruokatuoli

Tämä Pohjanmaan valmistama pöytä sopii visuaalisesti vaativien makuun. Kaunis pyöreä muoto sekä poikkeuksellisen tyylikkäät, katseita vangitsevat jalat ovat yhdistelmä, joka sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Jalkamallin ansiosta pyöreä pöytä ei tutise käytössä, vaan seisoo tukevasti paikoillaan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page