top of page
ISKU

Taiga-pinnatuoli on valmistettu massiivipuusta, ja saat sen kotiisi helposti valmiiksi ammattilaisten kokoamana.

Voit valita kuudesta eri värivaihtoehdosta mieluisimman.


  • Persoonallinen nykypäivän pinnatuoli

  • Sopii moneen sisustukseen

  • Käsityönä valmistettu

  • Saatavilla useissa kauniissa sävyissä

  • Toimitetaan käyttövalmiina

  • Katso myös saman sarjan tyylikäs ruokapöytä


Tässä tukevassa tuolissa luonnistuu ruokailuhetket mainiosti. Juuri optimaalisen korkuinen selkänoja tekee istumisesta mukavaa ja leveä istuin puolestaan on varmistamassa, ettei olo käy turhan tukalaksi. Voit yhdistää Taiga-tuolin saman sarjan pöytään ja luoda ruokailutilaasi yhteneväisen kokonaisuuden.


Kevyt, mukava ja tukeva pinnatuoli on mainio valinta silloin, kun ruokapöydän äärelle halutaan ajattomat tuolit tai kun etsitään helppohoitoisia lisäistuimia kodin muihin tiloihin. Tyylikkäät ja persoonalliset Taiga-tuolit on helppo yhdistää eri ruokapöydän kanssa, mutta saman sarjan pyöreän pöydän ympärillä kokonaisuus on timanttinen.

Taiga

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Taiga

ruokapöytä

Taiga

ruokatuoli

Taiga-ruokatuoli on tyylikäs valinta kotiin, jossa korkeaa laatua arvostetaan. Leikkisä muotokieli vangitsee katseet ja tuo tuoliin omaleimaisen ilmeen. Tuolissa on kauniisti muotoiltu viuhkamainen selkänoja, leveä istuin sekä kevyet, mutta kestävät jalat. Tämän tuolikaunottaren kelpaa asettaa vaikka yöpöydäksi upean ulkoasunsa ansiosta!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page