top of page
ISKU

Tuoli on valmistettu kestävästä massiivikoivusta, ja pinnan mustaksi maalattu tammiviilu antaa keinulle tyylikkään säväyksen. Keinutuoli toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna.


  • Kaunis, perinteinen keinutuoli

  • Kestävää massiivikoivua

  • Käsityönä valmistettu

  • Toimitetaan kotiisi valmiiksi kasattuna


Keinutuoli sopii istuimeksi ja sisutuksen kauniiksi yksityiskohdaksi moneen tilaan. Se palvelee istujaansa lämpimällä kuistilla, olohuoneen lukunurkkauksessa tai vaikkapa lastenhuoneessa iltasatujen aikaan. Puinen, käsityönä valmistettu keinutuoli on yhtä aikaa trendikäs sekä nostalginen. Panosta kestäviin kalusteisiin! 

Lydia

keinutuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Lydia

keinutuoli

Lydia

ruokapöytä

Lydia

ruokatuoli

Perinteinen keinutuoli on kaunis sisustuselementti, mutta siinä on myös hyvin miellyttävää kiikutella vaikkapa takkatulen ääressä. Puusepäntaidot pääsevät oikeuksiinsa tässä upeassa Lydia-keinutuolissa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Keinutuolit
bottom of page