top of page
ISKU

Sohvan täysipuinen runko kestää vuosikymmeniä ja siksi sille annetaankin 20 vuoden runkotakuu.

Korkeiden jalkojen ansiosta sohvan alta on helpompi siivota. Sohvan verhoilun voit valita itse useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Tutustu myös saman sarjan 3-istuttavaan sohvaan sekä lepotuoleihin.


  • Ryhdikäs 2-istuttava sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava istua, kaunis katsella

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Ryhdikäs ja tukeva sohva on monen istujan makuun. Korkea selkänoja tarjoaa tukea myös hartiaseudulle ja pitää istuma-asennon ergonomisena. Samaan sarjaan kuuluvat myös kolmen istuttava sohva, tyylikäs nojatuoli sekä huippumukava mekanismituoli. Hanki kerralla koko sohvaryhmä! Verdi-kalusteet ovat laadukkaista materiaaleista parhaalla ammattitaidolla valmistettuja. Verdi-sohvat palvelevat sinua ja perhettäsi vuosikymmenien ajan.

Verdi

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Verdi

2-istuttava sohva

Verdi

3-istuttava sohva

Verdi

mekanismituoli

Verdi

tuoli

Kahden istuttava Verdi-sohva tarjoaa ryhdikkään istuma-asennon ja mukavan istuintuntuman. Sohvassa on korkea selkänoja sekä tukevat käsinojat, ja sen jämäkkyyttä lisää teräksinen no-zag-jousitus. 


Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page