top of page
ISKU

Tuolin viimeistelty selkeälinjainen ilme on täydennetty korkeilla jaloilla, jotka helpottavat myös tuolin siirtelyä ja sen alta siivoamista. Lepotuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Ryhdikäs nojatuoli

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Optimaalinen istuinasento

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Nojatuoli on toivottu kaluste monessa erilaisessa tilassa. Sen voi asettaa lukunurkkaukseen, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai sitten täydentämään olohuoneen sohvakalustoa. Ryhdikäs lepotuoli tarjoaa istuinmukavuutta sekä helpottaa pystyyn nousemista. 


Nojatuolin valinta voi toisinaan olla vaikeaa, mutta tähän nojatuoliin ihastut varmasti! Testaa myymälässä ja osta omasi haluamallasi verhoilulla.

Verdi

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Verdi

2-istuttava sohva

Verdi

3-istuttava sohva

Verdi

mekanismituoli

Verdi

tuoli

Ryhdikäs Verdi-nojatuoli tarjoaa istujalleen mukavia rentoutumisen hetkiä. Käsityönä valmistettu nojatuoli kätkee sisäänsä täysipuisen rungon, joka palvelee sinua taatusti vuosikymmeniä. 

Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus takaavat istuinmukavuuden.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page