top of page
ISKU

Korkeiden jalkojen ansiosta sohvan alta on helpompi siivota. Sohvan verhoilun voit valita itse useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Tutustu myös saman sarjan 2-istuttavaan sohvaan sekä lepotuoleihin.


  • Selkeälinjainen 3-istuttava sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava istua, kaunis katsella

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Tukeva sohva ryhdikkäällä istuma-asennolla miellyttää monia. Korkea selkänoja tarjoaa tukea myös hartiaseudulle ja pitää istuma-asennon ergonomisena. Samaan sarjaan kuuluvat myös kahden istuttava sohva, tyylikäs nojatuoli sekä huippumukava mekanismituoli. 

Osta kerralla koko sohvaryhmä! Verdi-kalusteet ovat laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettuja, joten ne palvelevat sinua seuraavien vuosikymmenien ajan.

Verdi

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Verdi

2-istuttava sohva

Verdi

3-istuttava sohva

Verdi

mekanismituoli

Verdi

tuoli

Ryhdikäs ja selkeälinjainen Verdi-sohva tarjoaa tilaa kolmelle istujalle. Sohva on käsityönä valmistettu, tukeva kaluste, jonka täysipuinen runko on vakuutettu 20 vuodeksi. 

Korkea selkänoja sekä tukevat käsinojat tarjoavat optimaalisen istuinmukavuuden ja tuntuman jämäkkyydestä huolehtii teräksinen no-zag-jousitus.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page