top of page
ISKU

Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus viimeistelevät istuinmukavuuden. Tuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tyylikäs mekanismituoli

  • Mukavuutta tuovat säädöt

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Optimaalinen istuinasento


Mekanismituolin säädöt hellivät käyttäjäänsä. Kun tuoli tarjoaa istujalleen jämäkän ja ergonomisen istuinasennon sekä rentouttavan lepoasennon, on tuolissa kaikki kohdillaan. Säätötuoli sopii hyvin olohuoneeseen sohvakaluston jatkoksi, tai sen voi asettaa kodin lempinurkkaukseen rauhallisia rentoutumishetkiä varten.

 

Paras lepotuoli on ergonominen, laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu. Tutustu tuoliin lähimmässä myymälässä ja tilaa heti omasi!

Verdi

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Verdi

2-istuttava sohva

Verdi

3-istuttava sohva

Verdi

mekanismituoli

Verdi

tuoli

Recliner-tuoli tarjoaa istujalleen mukavia lepohetkiä. Verdi-nojatuoli recliner-mekanismilla tukee ja hemmottelee istujaansa. Perusasennossa ollessaan tuolia ei edes arvaa mekanismituoliksi. Säätöjen avulla tuolin saa lähes makuuasentoon, jolloin jalat pääsevät koholle ja niska saa tarvitsemansa tuen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Mekanismituolit
bottom of page